SvenskaEnglish
Relax Recruitment

Relax Recruitment är ett ungt dynamiskt rekryteringsföretag som funnits på marknaden i ca 1 år. Vi har framför allt tidigare varit inriktade på att göra rekryteringar till utlandet. Med stor framgång har vi gjort en mängd rekryteringar till utländska företag som varit i behov av skandinavisk personal. I dagsläget jobbar vi med kunder i Storbritannien, Irland, Spanien och Nederländerna. Av våra kunder i dag är 70 % rekryteringsföretag och 30 % är multinationella storföretag.

Vi har framför allt inriktat oss på rekryteringar inom följande yrken:
  • Säljchefer
  • Säljledare
  • Säljare
  • Kundservice
  • Teknisk support


En lönsam affär

Våra utländska samarbetspartners brukar alltid säga, drömmen måste vara att ha ett rekryteringsföretag i Skandinavien. Då fenomenet är relativt nytt här tar ofta rekryteringsföretag riktigt bra betalt för sina tjänster.

Då vår nisch är att vara ett lågpris bolag inom rekryteringsbranschen är vår standard taxa endast 5 % av den beräknade årslönen för den position vi rekryterar till. Det är 25-75 % under det priset ni betalar idag. Vi garanterar att vi håller samma höga nivå som våra kollegor när det gäller service, kvalitet och standard, det enda som skiljer oss åt är priserna.

Nästa gång ni ska göra en rekrytering och beslutar Er för att använda ett rekryteringsföretag. Tänk då på detta: Om vi får samma service, kvalitet och standard varför ska vi då betala dubbelt så mycket som vi borde göra?

"Slappna av och låt oss göra jobbet"

© Relax Recruitment Kontakta oss: info@relaxrecruitment.org